gespreksleiding



Gespreksleiding


U kent ze vast wel. De discussiebijeenkomsten, workshops, debatten en presentaties die vaak niet echt sprankelen, sterker nog, dodelijk saai of averechts verlopen. Een zaal vol belanghebbenden die bij voorbaat tegen is. Wellicht een gespreksleider die als partijdig wordt beschouwd. Een microfoon in de zaal die volcontinue bezet wordt door steeds dezelfde spreker.

Herkenbaar? Het kan echt anders.


Gespreksleider en presentator Frans van Daal heeft ruime ervaring in het onafhankelijk leiden van debatten. In de afgelopen 10 jaar heeft Vedecom.nl voor diverse locale en provinciale overheden, instellingen en bedrijven de gesprekleiding op zich genomen bij discussiebijeenkomsten over een scala aan onderwerpen. De radio-journalistieke achtergrond en opleiding staan garant voor een verfrissende aanpak.


Bij de voorbereiding van uw bijeenkomst wordt gezamenlijk de invulling van het debat uitgestippeld, het doel geformuleerd, de (debat)vorm en in te zetten middelen bepaald en ideeën aan de hand gedaan. Nadrukkelijk wordt aandacht geschonken aan het verkleinen van de afstand tussen de diverse partijen.